Mundial Handbol Femení 2021

Entrades a Semifinals al 50% de descompte!!!


Des de l'1 al 19 de desembre se celebra a Espanya el Mundial femení d'handbol. Una de les seus és Granollers i, com a club d'handbol, podem oferir entrades al 50% per veure els 2 partits de semifinals (dia 17 de desembre). És una oportunitat única i possiblement irrepetible de veure les millors jugadores del món en directe.

ACONSEGUEIX LES ENTRADES

Per aconseguir les entrades haureu de fer la petició de número d'entrades en aquest formulari i fer el pagament del preu de les entrades demanades. El pagament es podrà fer al número de compte CAIXABANK - La Caixa: IBAN ES93 2100 3849 0202 0001 8623 o bé, com a novetat, amb targeta de crèdit a la secretaria del club. Si es fa l'ingrés al compte, cal posar de concepte el nom del sol·licitant (el mateix que heu posat al formulari) i enviar el comprovant a secretaria: secretaria@handbolvilamajor.cat

Un cop feta la petició i el pagament, el club es posarà en contacte amb l'organització per reservar les entrades. Si no estiguessin disponibles per tothom, s'assignaran per estricte ordre d'arribada i es tornarà els diners a la gent que no ha pogut aconseguir l'entrada.

Les entrades són per dia complet i donen dret a veure tots els partits que es disputin aquell dia: 2 partits.

Les entrades són per la zona 2 (50€ + 2€ de gestió per entrada amb el descompte aplicat) i la zona 3 (45€ + 2€ de gestió per entrada amb el descompte aplicat). La zona 1 ja està completa. Consulta la disponibilitat aquí.

COM FUNCIONA EL MUNDIAL?

Des del proper 1 de desembre fins el 19 de desembre es disputa a Espanya el Mundial Femení d'Handbol, que reunirà les millors jugadores del món.

Hi ha 4 seus (Granollers, Llíria, Torrevella i Castelló) i el Palau d'Esports de Granollers serà la seu principal, on es disputaran el major nombre de partits i els quarts de final, semifinals i final en exclusiva.


El Mundial s'estructura de la següent manera:

FASE PRELIMINAR

Es distribueixen els 32 equips que disputen el Mundial en 8 grups de 4 equips que s'enfrontaran en mode lliga a una volta.

A Granollers s'hi jugaran tots els partits del grup A (França, Montenegro, Angola, Eslovenia) i del grup F (Dinamarca, Corea del Sud, Tunisia, República del Congo).

Del dijous 2 de desembre al dimarts 7 de desembre (ambdós inclosos) es disputaran tots els partits (2 partits cada dia: 18:00 i 20:30).

Aquesta fase ja s'ha disputat!


FASE DE CLASSIFICACIÓ (MAIN ROUND)

Els 3 primers classificats dels grups de la FASE PRELIMINAR (24 equips) es distribuiran en 4 grups de 6 equips que s'enfrontaran en mode lliga a una volta valent els resultats dels partits ja jugats entre ells a la FASE PRELIMINAR.

A Granollers s'hi jugaran tots els partits del grup I (França, Rúsia, Eslovènia, Sèrbia, Montenegro i Polònia) i del grup III (Alemania, Dinamarca, Hungria, Corea del Sud, Txèquia i República del Congo).

Del dimecres 8 de desembre al dilluns 13 de desembre (ambdós inclosos) es disputaran tots els partits (3 partits cada dia: 15:30, 18:00 i 20:30).

Aquesta fase ja s'ha disputat!


PRESIDENTS CUP

Els 4rts classificats dels grups de la FASE PRELIMINAR (8 equips) juguen una competició de consolació, que es disputa íntegrament a Llíria i que, per tant, no podem oferir entrades.


QUARTS DE FINAL

Els 2 primers classificats dels 4 grups de la FASE DE CLASSIFICACIÓ s'enfronten en eliminatòries a partit únic.

A Granollers es jugaran íntegrament tots els partits de quarts de final.

Els partits es jugaran dimarts 14 de desembre i dimecres 15 de desembre (2 partits cada dia: 17:30 i 20:30).

Les entrades per veure aquests partits tenen un preu de 25€ per dia i inclouen un val de 5€ per comprar merxandatge a la botiga del Munidal.

Les entrades per aquesta fase tenen el mateix preu en qualsevol zona. Consulta disponibilitat aquí. No es garanteix que puguin anar juntes, especialment si el nombre d'entrades sol·licitat és molt elevat.


SEMIFINALS

Els guanyadors de les eliminatòries de QUARTS DE FINAL s'enfronten en eliminatòries a partit únic.

A Granollers es jugaran íntegrament tots els partits de semifinals.

:Els partits es jugaran divendres 17 de desembre (2 partits: 17:30 i 20:30).

Podem oferir entrades per aquesta fase al 50% de descompte!!!


FINALS

A Granollers es jugaran íntegrament els partits de 3er i 4rt lloc i la final.

Els partits es jugaran diumenge 19 de desembre (2 partits: 14:30 i 17:30).

No podem oferir entrades per aquesta fase, si algú en vol, haurà d'adquirir-les a través de la web oficial del mundial.


RESUM DE LA COMPETICIÓ