Projecte Nous Socis

Des del club volem impulsar un projecte social en el qual els Nous Socis del club tinguin una sèrie de beneficis dins i fora del club. 
Cada soci inscrit, rebrà un carnet d’estalvi i una samarreta de la Marea Blava. 

Amb el Carnet d’Estalvi del Soci, volem aconseguir un vincle entre els socis i els comerços i patrocinadors que col·laboren al club, amb petits descomptes o ofertes que afavoreixin al soci del club i al comerç local.

La samarreta és un obsequi que el club farà a tots els jugadors del club i als Nous Socis. És una samarreta ideada perquè serveixi, tant per l’escalfament dels partits i com per la samarreta que porti l’afició per animar.

QUI ÉS SOCI/A?

Com cada any, cada jugadora o jugador que fa la inscripció, paga una quota de soci del club que queda inclosa a la quota final (el pare/mare/tutor legal que autoritza el jugador/jugadora menor d'edat, passa a ser el soci titular). 

És per això que volem premiar als jugadors que aportin socis al club, amb 10€ de descompte a la quota, per cada soci que aporti.

Feu click aquí per descarregar-vos el formulari de soci del club (aquells que feu la inscripció, no cal que l'ompliu).

A més a més, els socis gaudiran de descomptes i avantatges dins el club, en esdeveniments i productes de la botiga del Club.

Comments