Inici‎ > ‎Inici - Articles A‎ > ‎

Festival d'Handbol de Nadal

23 de des. 2012, 0:02 publicada per Handbol Vilamajor   [ actualitzat el 4 de gen. 2013, 9:44 ]

 

Per primera vegada a Sant Antoni de Vilamajor es va fer un Festival d’Handbol de Nadal. La jornada va començar de bon matí amb els partits dels més petits. Els partits van ser disputats i amb una gran afluència de públic. L’últim partit del matí va ser tot un campió d’Espanya (Granollers) contra el Cadet de Vilamajor, amb un partit molt disputat i donant una gran imatge.

A primera hora de la tarda algunes juvenils i algunes sèniors van disputar un partit a poca intensitat a causa de la falta de jugadores. Després va començar un dels millors partits que podem veure d’Handbol Femení a Catalunya on van jugar el Castelldefels i un combinat del Vallès Oriental. El pavelló Joan Sapé es va vestir de gala pel veure el partit. L'afició del Vilamajor no va fallar i van omplir les graderies. Els dos equips van oferir un gran espectacle d’handbol com s’esperava, amb la victòria final del Castelldefels.

Tot seguit es fa fer la foto de tots els equips del Club Handbol Vilamajor, que van desfilar pel pavelló on tota la gent els va aplaudir.

Per tancar la tarda, van disputar un partit el combinat del Vallès Oriental contra el combinat del Gironès. Van participar jugadors d’ASOBAL com en Josep Masachs i en Joan Saubich, que van oferir espectacle i bon handbol. El combinat del Gironès amb un bloc més compenetrat es va emportar el partit.

Va ser un festival d’handbol molt atractiu per un poble com Sant Antoni de Vilamajor que esperem repetir en futures ocasions.

Des del Club Handbol Vilamajor, volem donar les gràcies a totes les persones que han treballat per fer-ho possible, així com  a tots els clubs que han participat i han aportat alguna cosa per fer-ho possible.

A tothom, moltes gràcies.

Festival d'Handbol de Nadal- 29 de desembre 2012