Inici‎ > ‎Inici - Articles A‎ > ‎

Cloenda dels equips del Consell Esportiu Vallès Oriental

13 de juny 2016, 5:05 publicada per Handbol Vilamajor   [ actualitzat el 13 de juny 2016, 6:55 per Eduard Lopez Muyo ]
Avui dia 11 de Juny s’ha celebrat als municipis de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor la festa final de temporada del Consell Comarcal d’Handbol.

La gran festa començava a les 9:00h del matí per a molts equips, però a les 6:00h del matí una trentena de voluntaris ja es mobilitzaven per acabar de preparar les diferents seus i que tot estigués llest per a l’hora de començar.
El dia no ha començat massa bé ja que el temps no ha acompanyat i a les 8:00h del matí
queia un xàfec que feia trontollar el desenvolupament de la jornada. Tot i així, s’han començat a mobilitzar equips i el temps, finalment a acompanyat i s’ha pogut dur a terme el que estava organitzat des de bon principi.
S’han realitzat diferents partits d’handbol de diferents categories i, a la vegada, a cinc seus diferents repartides pels dos municipis.

Les categories anaven des dels més petits, els prebenjamins, passant per benjamins, alevins i infantils.
S’han desplaçat diferents equips de les comarques del Vallès Oriental, Maresme i Osona, Montmeló, Les Franqueses, Sant Esteve de Palautordera, Santa Mª de Palautordera, Granollers, Mataró, La Roca, La Llagosta, Argentona, La Garriga, Calella, Montcada, Vic, Parets, Sant Fost, Llavaneres..
Els horaris s’han respectat principalment en les seus cobertes, les seus descobertes han hagut d’esperar que la pluja cedís.
La jornada s’ha desenvolupat perfectament i respectant diferents valors com el respecte, el compromís i les ganes de gaudir de bon handbol.

L’entrega de premis s’ha fet a cada seu amb la presència de Gerard Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Tomàs Moral, president de la Federació Catalana d’Handbol, Marc Uriach, Conseller d’Àrea serveis personals/esports, David Ricard, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, els alcaldes i els regidors d’esports dels dos municipis, els directors de la Cloenda del CEVO, president i Vicepresident del Club Handbol Vilamajor.

Finalitzem la temporada amb la gran festa de l’handbol realitzada avui als municipis de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, amb una gran activitat durant el dia i on els nens tanquen la temporada jugant al que més els hi agrada. La jornada no hauria estat possible sense els equips participants, la organització per part del CEVO i l’Handbol Vilamajor i la gran quantitat de voluntaris que han treballat per a que la jornada anés el millor possible.

Vídeo de YouTube