Equipacions temporada 2017/2018

Aquesta informació només va dirigida als jugadors i jugadores que són nous d'aquesta temporada i necessiten les equipacions noves. També va dirigida a aquells que tinguin l'equipació feta malbé o que no els hi vagi bé i vulguin adquirir-ne una de nova.
ADVERTÈNCIA: Aquesta equipació té validesa per l'actual temporada.

Per fer la compra de l'equipació heu d'entrar al següent enllaç: https://mitsport-shop.com/chvilamajor/packs.html
  • Pas 1: Escollir quina equipació vols. FIXEU-VOS BÉ QUINA OPCIÓ ESTEU SELECCIONANT!
      • En cas que siguis Màster, jugador del Sènior Masculí A, Sènior Femení A, o Porter, has de seleccionar l'opció específica.
      • Hi ha l'opció d'equipació Bàsica (dues samarretes i pantalons) i equipació Completa (dues samarretes i pantalons + xandall del Club). Escolliu la que més us escaigui.
  • Pas 2: Escollir talla, número de dorsal (si no teniu clar quin número demanar, poseu-vos amb contacte amb l'entrenador/entrenadora) i nom que voleu que aparegui a la samarreta.
  • Pas 3: Introduir les dades de domicili i de pagament que voleu realitzar. La opció de pagament fraccionat (amb "paga+tarde") no està disponible aquesta temporada.

Us enviaran les samarretes al vostre domicili. Com més tard les demaneu, més tard les rebreu, així que no demoreu a fer la comanda.

Qualsevol dubte poseu-vos amb contacte amb el club a través del correu: secretaria@handbolvilamajor.cat
Comments