Club‎ > ‎

Algunes anècdotes


En un partit que es va jugar a la Roca, havien estrenat unes xarxes noves a la porteria, en Josep (Josep Portet Muntal) va tirar la pilota tant fort que la  va rebentar.

62 a 17

Això és el resultat que ens va clavar el Granollers B, una de les primeres vegades que jugarem. Jo veia que s’afanyaven molt, el que volien aconseguir es fer 1 gol per minut. 

L’àrbitre  ens va felicitar perquè en tot moment vàrem anar a l’atac sense perdre gens de temps ni fer jugades antiesportives. 
Cal afegir que, a la tornada, jugarem un gran partit, em sembla recordar que  vàrem perdre d’un gol i sense caure amb tòpics, perquè l'àrbitre  els va protegir. 
Com anècdota  d’aquest partit he de dir que vaig contemplar un dels gols més bonics que mai he vist. Recordo que l’Antoni  Avizanda va fer un contraatac  i que en arribar a l’àrea contraria, amb la velocitat  que duia, va sembla que fes el moviment d’un balanci fument-li  una castanya que el porter no sé si pel vent de la pilota o que realment la pilota li va rascar els dits, va quedar cargolat dins la porteria.

Lluis Grau
Enllaços d'interésCol·laboració
http://www.radiovilamajor.cat/podcast/esports/handbol/

www.santantonidevilamajor.cat
Ajuntament
Sant Antoni de Vilamajor