Partit de veterans/es - Dissabte 22 de juny

4 de juny 2013, 14:16 publicada per Handbol Vilamajor   [ actualitzat el 16 de juny 2013, 0:47 per Junta Directiva CHVilamajor ]

El dissabte dia 22 de juny tenim pensat fer un partit de VETERANS/ES (només per a antics/gues jugadors/es del nostre club), activitat inclosa dins dels actes de la celebració del 50è aniversari.

La idea es aprofitar la jornada del dia 22 de juny, on jugaran tots els equips del Club des de petits fins a sèniors, per a poder realitzar el partit per als més antics del club.

Així podríem gaudir d'una jornada dels actuals jugadors/es i dels que, d'una manera o altre, també heu fet que el club arribés als 50 anys. Aquest partit es faria al pavelló, aproximadament entre la una i les dues del matí. 

Si has jugat alguna vegada amb nosaltres, estiguis o no vinculat actualment al club, i tens ganes de recordar vells temps i antics/gues companys/es de batalla, aquest també és el teu dia.

Hem previst fer un parell de trobades- entrenaments prèvies al partit del dia 22 per a recordar com es juga, quina forma té la pilota,  revisar les ratlles del pavelló, mesurar el camp per comprovar si té les mateixes mesures que abans, etc...

Si tens ganes de venir i recordar vells temps només has d'omplir el formulari adjunt i ens posarem en contacte amb tu per a informar-te amb més detall de la jornada.

Data límit per apuntar-se 14 de juny de 2013...

Animeu-vos. Us esperem!!!


Ompliu el següent formulari per poder participar.

Partit veterans/es dia 22 de juny de 2013